SEMINAR SSPPDIV “MLADI SU BUDUĆNOST SINDIKATA”

Okupljanje i povezivanje mladih članova Sindikata, kao jedan od najvažnijih ciljeva za njegov napredak, nastavlja se kroz projekat SS PPDIV Srbije „Kroz saradnju u bolju budućnost“, uz podršku Olof Palme Centra. U Krupnju je 23 – 25.04. održan edukativni seminar za mlade predstavnike sindikalnih organizacija iz sektora poljoprivrede, prehrambene, duvanske industrije i vodoprivrede, među kojima su mnogi prvi put učestvovali u sindikalnom skupu.
Predsednik SS PPDIV Živorad Kolarević i potpredsednik SS PPDIV Miodrag Bradonjić otvorili su seminar i kroz direktnu komunikaciju sa mladima čuli njihove stavove, predloge i potrebe da se aktivno uključe u formiranje Sekcije mladih na nivou SS PPDIV Srbije.
U cilju neposrednog informisanja i redovnosti komunikacije svih sindikalnih članova i predstavnika sindikata, predstavljen je novi veb-sajt – portal https://sindikatpoljoprivrede.rs/
O sindikalnom organizovanju i značaju sindikata govorila je stručna saradnica u SSSS Bojana Bijelović Bosanac, a rad i aktivnosti Sekcije mladih SSSS predstavila je predsednica Sekcije, Ružica Grabovac Marković.
Mladi, kao važan faktor budućnosti i napretka sindikata, imaju šansu da daju svoj doprinos, mladalačku energiju i inovativnost. Zato su pozvani da iskoriste šansu, pozovu, ohrabre i okupe kolege, jer mladi mogu promeniti budućnost.

Related Articles

Responses

Ostavite komentar