Novi sajt Saveza počeo sa radom

Novi, moderniji i funkcionalniji sajt Saveza samostalnih sindikata Srbije, počeo je sa radom.On će omogućiti bržu pretragu svih podataka, vesti i fotografija, bolje međusobno povezivanje članova, veću interakciju Saveza sa članovima, pristup velikoj elektronskoj bazi podataka (e-biblioteka), kao i dokumenata neophodnih za funkcionisanje sindikata..

Sajt je osnovni deo internet portala, koji se izrađuje u okviru projekta digitalizacije Saveza samostalnih sindikata Srbije – „e Sindikat“, a koji će objediniti i sajtove teritorije i samostalnih sindikata.

Takođe, sekcije mladih i žena, kao i oblast bezbednosti i zdravlja na radu će imati svoj sajt u okviru internet portala. Internet portal, mobilna aplikacija i baza članova SSSS deo su projekta SSSS koji finansira Evropska komisija, a koji SSSS sprovodi u narednih godinu dana.

U okviru internet portala biće implementirani i blog, forum, kao i podkast, u kome će biti objavljivani intervjui, kratke video forme sa vestima i dešavanjima sa terena i drugo.
Ideja internet portala jeste da objedini članove oko svojih grana, tako da će svaka grana u okviru svog sajta, imati platformu za komunikaciju sa svojim članovima i preko koje će moći da im šalje kratke poruke na mobilne telefone. Posebna pogodnost za sindikate će biti korišćenje Zoom platforme za sastanke, vebinare i konferencije.

Internet portal je u fazi izrade i krajnji rok za njegovo potpuno definisanje jeste polovina ove godine.

Related Articles

Responses

Ostavite komentar