Savez uručio zahvalnicu preduzetnici koja brine o svojim radnicima

*Nadi Obradović,* preduzetnici iz *Užica*, koja je pomogla svom zaposlenom da sanira urušenu kuću i opremi je za normalan život, uručena je zahvalnica Saveza samostalnih sindikata Srbije.

Zahvalnicu za humanitarno delo i primer društveno odgovornog poslodavca uručila je Ružica Grabovac Marković, predsednica Sekcije mladih SSSS, koja je i inicirala ovu akciju.

“Hteli smo da pokažemo mladima primer dobrog i humanog dela i da podstaknemo i druge poslodavce da se brinu o svojim zaposlenima, jer kada je radnik zadovoljan – zadovoljan je i poslodavac”, istakla je Ružica, koja je, u društvu predsednika Veća SSSS Užica Dragovan Draškovića, posetila ovu uspešnu preduzetnicu, koja je u tom kraju poznata po humanitarnom radu.

Kada je saznala da njen najmlađi zaposleni, Nikola Čolić, sa porodicom živi u nezavršenoj kući bez elementarnih uslova, organizovala je akciju, u koju su se uključili i mnogi drugi preduzetnici i zanatlije.

Za dva i po meseca krov je zamenjen, dom ušuškan, opremljen, uvedeno grejanje, vrativši Čolićima veru u život, veru u ljude.

Nada je i predsednica Udruženja “Mitropolit Josif Cvijović” iz Drežnika, preko kojeg je pomagala u obnavljanju stare škole, uvođenju grejanja u drežničku osnovnu školu, obnovu muzejske postavke…

Related Articles

Responses

Ostavite komentar